sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Täällä taas!

Moikka! ja kyllä hengissä ollaan vaikkei se siltä ole näyttänyt :/.  Tuntuu vaan jotenkin ylitsepääsemättömältä koulun jälkeen raahautua koneelle kirjoittelemaan, muuta nyt olen tässä ja kirjoittelen teille!

Olen nyt tässä "tauon" aikana tuon tuosta jo ainakin 3 kertaa! tutustunut Raviskan hiekkaan, jälleen kumirouheeseen ja pitkästä aikaa peltoon. Eli jos joku ei tästä ymmärtänyt olen tehnyt näyttäviä lentoja Pallon selästä. Onneksi ei olla vaan lennelty vaan jopa kisattu ja ensimmäisen kerran jopa VOITETTU! Osallistuimme siis Heinäkuussa 18.-19.7 Cavallo pro shop cup. kilpailuun ja menimme sillon jo johtoon 34p. Nyt tässä 20.9 (ehkä ;P) Mentiin toinen osakilpailu siitä ja harmillisesti toiset estekisat peruttiin mutta saimme silti este-cup pisteet jotka olivat 15.3p. ja kun urheasti yritimme P.n kanssa mennä sen kouluradan saimme hyväksytystä suorituksesta 1p. Eli voitimme 49.3p. ja toiseksi tulleella ratsukolla oli 40p. Kävin tässä viimeviikon To. uudella valmentajalla Matti Eklundilla. Oli superkiva valmennus ja P kulki hienosti. Emme hypänneet isoja esteitä vaan keskityimme kaarteiden ja teiden ratsastamiseen. Matti sanoi Pallosta että:"Hieno poni paljon kapasiteettia isoille esteille, mutta vähän hän oli tänään häslä." P.llä oli tosiaan ollut vp. edellisenä päivänä...!

Lisää kuvateksti
Tässä vähän kuvia!
Sponsorikuva!
Hän on niin komeana palkintoloimessa joka oli "vähän" iso :D
Vaihdoimme loimen vähän pienempään tyylikkääseen harmaaseen!
"Voittajalle nameja!<3"
Voitimme Tasty treats nameja Pallolle!
Radicin hevos-salvaa ihottumahevosten hoitoon!
Ja lastenshampanjaa ? pinkin kumisuan ja 122,50e lahjakortin Cavallo pro shoppiin!
Voittajan on helppo hymyillä! :D
Aika hieno mitali... =)
Yhtenä päivänä vähän aikaa sitten sain ratsastaa Lallilla. Mentiin vähän kavaletteja ja lopuksi 50cm este.Lale oli super!<3
Pallo kengitettin tänään ja menin vai ilman satulaa! :)
Muuten Aluejoukkuemestaruudet meni tosi hyvin mulla ja Pallolla. 60.533% ja 10/15 mutta itse tyytyväinen sillä ei sitä ihan huonoille hävitty :). Siltä päivältä tulossa jonain päivänä kuvapostaus :), sitä odotellessa!
                                                   


                                                                      Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).