tiistai 24. marraskuuta 2015

Pallo on kyllä niin ihana!

Pallolla oli viikonloppu+pe vapaata, eli pieni loma. Eilen ratsastin vaan sileällä kevyemmin. Olin varautunut kauheaan pukkirodeoon kun nostan raviin ensimmäisen kerran. Ravissa P oli rento ja rauhallinen eikä juossutv alta pois. Olin ihan että "Kenen poni tää on??!" niin letkeesti meni. Laukassakin paketti pysyi kasassa ja vaikka nousin kevyeen istuntaan ja annoin mennä pitkän sivun täysiä, se tuli nnätisti takaisin kulmissa. Laukkojen jälkeen tein vähän harjoitusravia ja voltteja. Kun poni tuntui niin kivalta ravailin kevyttäravia ja vaan matkustelin. Loppukäynneissäö oli jo pimeää niin yhdessä kulmassa oli mörkö jota piti vähän tuijjottaa!

Kattokaa miten ihanat pintelit Pape sai!<3
Eilen ratsastin myös Ollin . Olli oli tosi kiva ja aika rento. Aluksi asettelin käynnissä oikealle ja vasemmalla.m Vasempaan Olli oli tosi jäykkä, mutta vetristyi loppuun. Ravissa tein loivaa kiemurauraa jonka keskelle voltti. Olin ilmansatulaa niin kääntyminen oli aluksi vähän ruosteessa, mutta sekin vetristyi loppua kohden. Laukassa O oli oikein reipas ja hakeutui hyvään muotoon ja otti takajalat alle.  Loppuraveja oloisin voinut jatkaa ravaamista ikuisuuden niin mukavalta O tuntui.

Tänään ratsastin ilman satulaa. P oli jällen ihanan rauhallinen. Maria R. totesi ensin että Hulluja on monenlaisia, mutta lisäsi perään että rauhallisestihan se nyt menee! Ravissa tein asetteluja oik. ja vas.  P oli tosi notkea ja taipui hyvin etenkin oikealle. Asettelujen jäleen tein vähän keskiraveja. P lähti hyvin ja ilmansatulaa oli helppo istua.

Ihanaa että ensilumetkin vihdoin tuli!

Vika kuva viel Papesta 15.11 

Ainiin ja käykääs vastailemassa kyselyyn !!  Mistä postauksista pidätte eniten!

                                                                              Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).