sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulukalenteri#12-13


Mitä toivon kisakaudelta 2016?


Ensinnäkin Anteeksi että postausta ei eilen tullut. Syynä oli se, että koneeni päättikin ladata jonkun pitkän päivityksen enkä jaksanut sitä odottaa!


Mutta nyt Joulukalenteriin!


Valmetajani kysyi tänään ennen tunnin alkua, että mitä aiot tehdä Pallon kanssa ensi kesänä? En osannut siihen vastata, ja nyt rupesin miettimään sitä, että Mitä mä oikeasti haluan kisakaudelta 2016! Sillä se saattaa olla viimeinen mun ja Pallon yhteinen kisakausi, sillä saatan olla Pallolle liian pitkä 2 vuoden päästä! Harmiksi P on 1cm liian korkea pikkuponi luokkiin esteillä ja poniluokat on aika korkeita P.lle! :/  Mutta nyt kerron minun mietteitäni kisakaudesta 2016!


Esteet: 

 Esteillä kevätkaudella aloitellaan siitä 100cm ja noustaan 110cm-115cm (Tietenkin jos kaikki menee hyvin!) Lisäksi ajateltiin osallistua  Animagi Ponicup. iin jossa siis ratsastetaan 11 osakilpailua joista 4 on vähintään osallistuttava(yhteen taitoarvostelu luokkaan). Mukana on ainakin 3 taitoarvosteluluokkaa. Palkintona on 200e valmennustipendi, loimi ja pokaali.  Aiotaan osallistua myös mahd. Amatour Tour.iin 2016!Koulu:

Kouluratsastuksessa aion keväällä kisata B.tä 60% tuloksilla ja loppukaudesta ehkäpä joku helppo A.n luokka! Tavoittena saada siistejä ja tasaisia ratoja, niin että poni ja ratsastaja molemmat nauttivat menosta! Tavoitteena saada myös 7.5 - 8 radoilta!:)Muuten: 
Aion päästä Ypäjälle kenttäleirille ja päästä maastoesteille. Leirin jälkeen haluan koittaa kenttäkisoja ja miettiä onko se se Juttu . Haluan myös päästä pallon kanssa uimaan ja pitää ponin terveenä koko kesän. Haluan myös rikkoa oman ilmansatulaa este-enkan joka on 90cm! Muutenkin toivon lämmintä ja mukavaa kesän kisakautta!
Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).