perjantai 18. joulukuuta 2015

Joulukalenteri#18

Pallo postaileeMoikkelis! Tää on jo toinen kerta kun Sara on liian laiska kirjoittamaan, niin minä päätin tulla teille kirjoittelemaan minun kuulumisiani.

 Ensiksikin aivan tyhmää tämmöinen sadekeli KORVAT  kastuu , ja heinäkin maistuu liian kostealta. Ainoa hyvä juttu syksyssä on se, että voi jollain mörkö tekosyyllä lähteä pukkilaukkaan. En oikein ymmärrä... Miksi ei saa pukitella? Sarakin aina vain matkustelee kyydissä niin se täytyy jollain herättää! Toiseksikin mut on nyt NOLATTU niillä noloilla tonttukuvilla. Se oli myös ärsyttävää kun Sara parturoi mun korvia ja jalkoja ja piti seisoa paikoillaan ainakin 30min!! Näistä syksyn tyhmistä asioista voisimme siirtyä hyviin asioihin!
Mä näin sut!


Tänävuonna oli pitkälle tosi kuiva syksy ja sain olla pihalla ilman loimea. Pääsin myös koulukurssille ja se oli ihan OK. Parasta syksyssä oli se, kun Estevalkut alkoivat . Esteet ovat vaan niin kivoja. Sara ei vaan tykkää, kun mä haluan mennä täysiä, teen kuulemma laakahyppyjä=? .  Nyt ollaan kovasti treenattu ja mä oon tooosi hyvässä kunnossa! Kivointa oli se, kun mut klipattiin niin en hikoa niin paljon ja on helpompi olla!  


Mutta moikka! See you! Nähdään joskus, ja tuo sillon mulle porkkana!                                                          ♥.llä   Pallo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).