perjantai 29. tammikuuta 2016

Dressage horse?

Ko?Moikka! Tällä viikolla onkin ollut kaikkea mukavaa ja kivaa ( Paitsi keli :P). Maanantaina olin Maria R. n tunnilla ja tunti meni suuuperr hyvin.Ma.
Alotettiin ihan perus taivutteluilla ja asetteluilla. Pallo oli varsinkin laukassa super jees. Verkan jälkeen aloitettiin tekemään voltteja jokaisen sivun alkuun.  Volttien lisäksi tehtävään ilmaantui vielä pienet lisäykset pitkillä sivuilla jotka kasvatettiin keskiraveiksi. Pallo lähti hyvin lisäyksiin, mutta venyi hirmu pitkäksi alas. Saatiin ohjeeksi nostaa vähän edestä ja kas ponin keskiravista tuli istuttavaa ja näyttävämpää :).  Välissä hengähdystauko ja takaisin hommiin nyt sama tehtävä ilman keskiraveja ja tehtiin lyhyet sivut sulkua. P ei ensin oikein saanut jujusta kiinni, että mitä tulisi tehdä. Kun sulut alkoivat sujua niistä tuli super hyviä! Maria oli ihan ällistynyt miten hienosti P osasi sulut. Hengähdystauon jälkeen tehtiin koko tehtävää keskiraveineen ja sulkuineen. P oli loppuun ihan super kiva. Melkein niin kiva, että olisi voitu ruveta kouluratsukoksi, mutta vain melkein :P.  Marialta tuli kehut hienoista keskiraveista ja suluista. Mun pitää vaan muistaa pitää oma ja ponin katse ylenmpänä, niin hyvä tulee.

Ti.
Tiistaina juoksutin P.n liinassa. P oli melko rauhallinen ja chilli. Mentiin kaikki askellajit läpi. Mulla oli juoksutusapu messissä, niin poni kulki rennosti pienen avun saattelemalla. Samalla kokeiltiin "uusia" meksikolaisia suitsia jossa on kultaset niitit.
Puhelinlaatuinen kuva suitsista ! :3
Ke. 
Keskiviikkona olin äitini tunnilla. Tiet oli niin peilijäässä, että oli pakko mennä selkään jo tallinpihassa. Pallon hokit piti siis paremmin kun mun omat kengät :D. Tunnilla keskityttiin kulmiin ja takaosa käännösten alkuihin.  P oli yllättävän kiva, vaikka mulla oli ekan kerran melkein kuukauteen koulusatula! Tunnilla haettiin rentoa vähän vapaampaa muotoa. Kenttä oli sen verran huonossa kunnossa, että ei laukattu.

To. 
Huomasin taas yht'äkkiä "Voi apua sillä ei oo ollu melkein viikkoon vapaata!" joten eilen sillä oli vapaa. Tosin kävin illalla harjailemassa P tä .  Sattuipa myös hassu sattuma jonka voi tulkita kahdella tavalla. Tultiin tarhalta alas jäämäkeä. Meinasin kaatua ja P nappasi mua hatusta kiinni ja en kaatunutkaan. Joten joko se pelasti mut kaatumiselta, tai sitten se oli yrittämässä viedä multa hattua ja satuin vaan ohimennen melkein kaatumaan. Minä olen päättänyt uskoa ensimmäiseen, jos Hänen majesteettinsa olisikin ollut kerrankin herrasmies<3 :3.

Pe.
Tänään ajattelin mennä kävelemään ja ravailemaan kentälle kelin mukaan tietysti! :)


Viikonloppuna ajattelimme mennä vihdoinkin Cavallo Pro Shoppiin!


Mutta se olisi taas...    See you soon!               Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).