tiistai 19. tammikuuta 2016

Mitäs elämä olisi...

Ilman haasteita!    

Kyllä nyt on heppahaasteen vuoro!

Haastan

Pinjan            Sofian             Sonjan              Avan1.)  Minkä ikäisenä aloitit ratsastuksen?

3-vuotiaana :0) jos sitä voi ratsastukseksi sanoa :D.

Tässä kylläkin jo 6.v
2.) Oletko koskaan pelännyt ratsastusta?

Voin kevyin mielin tunnustaa, että en. Tippumisen jälkeen olen aina kavunnut takaisin selkään ilman pelkoa, että tippuisin uudestaan.


3.) Onko sinulla ollut ylläpito- , vuokra- tai omaa hevosta? jos on kerro niistä lyhyesti.

Kyllä on 4 omaa ja 2 ylläpito ponia. Pallo on meillä siis ylläpidossa eikä oma jos joku ei tiennyt :) Lisää voit lukea siitä sen esittelysivulla4.) Oletko koskaan käynyt ratsastusleirillä? 

Joo, kyllä olen kaksikin kertaa :). Kesällähän me siis olemme Pallon kanssa menossa kenttäleirille. Suosittelen leirille menemistä, jos vaan on koskaan mahdollisuus!


5.) Paras asia ratsastamisessa?
  
Mielestäni parasta ratsastuksessa on onnistumisen ilot ja luottamuksen saaminen hevoseen. Esimerkiksi viimeviikolla lensin melko lahjakkaasti Pallolta ja ensin ajattelin olevani maailman huonoin ratsastaja, mutta eilen meni niin hyvin, että kaikki epäilykset huonosta ratsastustaidosta karisivat.


6.) Koulu vai esteet?

Esteet! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei voi vaan olla liikaa :P


7.) Oletko kokeillut matkaratsastusta? 

En kyllä ole :D Olisihan sitäkin (kai?) kiva kokeilla ;).
8.)  Oletko koskaan kilpaillut ?

Kyllä, olen kilpaillut ! :)   Tälläkin kaudella aion. Kilpaileminen on minusta vaan niin mukavaa :)).


9.)  Omistatko muita lemmikkejä ? 

Kyllä, tai no kaikki eläimemme ovat koko perheen yhteisiä. Meillä on siis koira ja 2 kissaa :3.  Niistä voi lukea Muut eläimet - sivulta :3.


10.) Tykkäätkö valokuvata ? 

Joo tykkään valokuvata paljon :)11.) Pahin tippuminen/ loukkaantuminen hevosten parissa ? 

Vaikka olen melko lahjakas lentelijä, en ole ikinä pahasti loukkaantunut tippuessani. Pahin on kuitenkin ehkä se kun olin P.llä ilman satulaa ja olin tulossa alas, ja tietnkin kun jalkani oli P.n pyllyn yläpuolella se lähti jäätävää pukkilaukkaa ja tipuin suoraan kentän lauta-aitaa päin. Sain vain mustelmia ja ilmat meni pihalle, mutta ei se hauskaa ollut :P.

Meri tippui tässä Billyltä, kun ponit päättivät otta pukkilaukkapyrähdyksen  :D.                                                                         Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).