maanantai 15. helmikuuta 2016

Kuulumisia

Moikka! Viime viikko meni treenaillessa kisoihin. Kenttä olikin jo sulanut suuriltaosin ja pystyi jopa laukkaamaan! Pallo oli ollut "hiukan" villi ja ruoat pudotettiin ihan minimiin ja sen vaikutuksesta P oli koko viikon toosi hyvä ratsastaa.  Torstaina kaytiin vielä viimeistelyhyppäämässä Hausjärvellä maneesilla. Alkuun P oli melko reipas ja villi . Hypättiin pientä rataa, ensin vähän matalampana ja sitten korkeampana.  Loppuun nostettiin 90cm . No, kun minä ja Pallo ollaan kyseessä... kenelläkään ei ole tylsää! Nimittäin toisen esteen jälkeen kevensin istuntaa ja kas! Istuin Pallon kaulalla, no kädet kaulan ympäri ja yritystä saada hepo pysähtymään. Olin melko keskiosassa P n kaulaa ja P ystävällisesti nousi pystyyn niin, että pääsin satulan eteen ja sain ponnyn pysähtymään. Takaisin selkään ja pieni ympyrä ja uusi vauhti ja "Jatkuu" . Loppurata meni superhyvin, kun kuskikin keskittyi :).  No hyvä feeling viikonlopun kisoihin.

La. 13.2.2016 Ensimmäiset kisat! (Tänävuonna xD)

Kisat olivat siis Järvenpäässä Ratsastuskeskus Ainossa. Siis aivan mieletön paikka täytyy sanoa!! Jos on mahis päästä käymään tai kisaamaan niin ehdottomasti suosittelen.  Iso verkka verratuina useisiin paikkoihin, hyvä pohja, selkeät ajat yms.  Ainoa miinus oli, että lähtölistat tulivat toosi myöhään, mutta se ei nyt haitannut älyttömästi.  Lähdettiin hakemaan hyvää ja tasaista suoritusta (vaikkei voittaminenkaan ollut poissuljettua).  Verkassa P kävi hieman kuumana, kun vähän turhan lähelle ratsastettiin. Esim. Eräs poni tuli ihan lapa kiinni Pallon takapuolessa... ! Vitsailtiinkin, että ensikerralla iso punainen rusetti häntään ja kovalla äänellä verkkaan tullessa sanotaan ponin potkivan :D! Noo ehkei, mutta ainakin punainen rusetti häntään. Lähdettiin  5/36 . Palloa hermostutti hieman radalla oleva poni, sillä kaksi seuraavaa valmistautui radalla. Mutta, kun päästiin radalle poni kuunteli vain minua!  Perusrata oli kivan tasainen ja rento. Uusinnassa viimeisen sarjan jälkeen laitettiin vähän kaasua ja saatiin sillähetkellä toisiksi paras aika 27.63 . Pallo-Pöllö oli oikein hieno. Lopputuloksissa oltiin 13/36 viimeiselle sijoittuneelle hävittiin yksi kymmenys ! Vähän itseäni harmitti, mutta kaikki sanoivat vain "Se oli hyvä suoritus ekoiksi kisoiksi!" ja kyllähän se ihan (kai?) olikin :).  Meri oli kuvaamassa, mutta kuinkas kävikään? Meri UNOHTI kuvata! Mur :D.

Onneksi Ainossa oli paljon kuvaajia joten kuviakin on :).

© Tiiti Talala


VerkkaRadalla


Kattokaa mikä ilmavara ja tää on jo kuitenki 90cm!Pallo-Pöllö oli superr!<33

Mutta se ois silti nyt :                                 See you soon !                                                                       Sara

2 kommenttia:

  1. Onnea, teillähän meni super hyvin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !😊. Niinhän se pitäisikin ajatella 😄.

      Poista

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).