keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Päivittelyä!

Moikka! Edellisestä postauksesta onkin jos vähän aikaa. Tässä välissä onkin ehtinyt tapahtua monenmoista. Yhdet kisat, valmennus ja muutenvaan hömppäilyä Pallerolla!

Kisoista senverran, että rata oli sinänsä helppo. Jokin kuitenkin kinnasi Pallolla, sillä se kielsi ulos! Mainittakoon se, että Pallo ei ole ikinä kieltänyt esteillä, ikinä! Yleensä se vaan kiertää, mutta nyt se kielsi ihan kunnolla, hyvä etten tippunut! Este ei oikeastaan edes ollut mitenkään erikoinen. Keltapunainen okseri missä oli valkoiset johteet ja portit alla. En tosiaan tiedä mikä Palloa jännitti/ mitä se kyttäsi.  Itseäni harmitti aivan superpaljon, sillä  alkurata oli superkivan tuntuinen ja tarkka, mutta näin se menee ei voi mitään enää!

Viikonloppuna mennään Laakson Pony Eventteihin ja hypätään siellä Evidesia cupin 100cm. Alle päätettiin hypätä joku toosi helppo luokka, sillä Matti sanoi, että Pallolla voi olla kaatumisen jälkeen vähän itsetunto maassa ja sille tekisi varmaan hyvää hypätä alle joku pieni ja helppo luokka. Täten mennään lauantaina siis 100cm ja 80cm !

Maanantaina meillä tosiaan oli valmennus. Pallo hyppäsi supertarkasti! Yksi ohimeno tuli, ja Matti sanoi, että se näytti vähän siltä, kuin se olisi luovuttanut kesken radan.Verkkojen jälkeen tultiin puomeja ravissa ja kavaletteja laukassa. 


Rasittavat nuo mun kädet!

Kavalettien jälkeen mentiin radan osia ja lopuksi rataa.
Lentokone :3

Eilen me emme tehneet mitään järkevää :D. Rakennettiin kentälle tehtävärata, mihin kuului puomit, kuja, pujottelu, pysähdys, puomit ja ristikko. 


Tarkkaa, tarkkaa!
Meillä oli pinet kisatkin tällä radalla. Kilpailijoita oli neljä! Me voitettiin Pallon kanssa tietysti :D!


Tänään menin myös ilmansatulaa, ravia, laukkaa ja vähän hommia. Pallo oli ihan kiva, mutta tallimme tamma on kauheassa kiimassa ja Pallon piti sitä kyttäillä aina välillä!


Mutta tämä postaus alkaa olla lopussa!


Sara

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus, ihana Pallo! Tsemppiä lauantain kisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos<3! kiitos sinulle vielä kerran!

   Poista
 2. Onnnnee sinne kisoihin!☺

  VastaaPoista

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).