tiistai 14. kesäkuuta 2016

Erilainen estevalkku 13.6

Tänään meillä oli estevalkku. Tosiaan ne ketkä seurailevat blogin instagram tiliä tietävät jo, että Pallon estesatula on huono!  Kaikki alkoi todennäköisimmin kaatumisesta. Kaatumisen seurauksena Pallon lavat jumiutuivat. No Minna kävi hieromassa ne auki ja sen jälkeen satula ei enää sopinutkaan! Tänään sain lopullisen varmuuden satulan sopimattomuudesta. Satulan kanssa Pallo ei hypännyt eikä liikkunut hyvin, mutta ilmansatulaa se hyppäsi jopa metriä (100cm) puhtaasti. Tänään tilasimme Pallolle uuden estesatulan Prestigen Joy Jumperin .

Mutta nyt en tullut höpisemään satuloista, vaan kertomaan estevalmennuksesta! Estevalkassa hyppäsin tälläkertaa Ollin selkään. Olen Ollilla hypännyt pariin otteeseen. Yhdestä kerrasta postaus tässä.

Kaikki kuvat (c) Moona Hellberg

Hui kamala, kun Olli on paksu!
Aloitettiin tulemalla maapuomia molemmista suunnista. Ollilla pystyi melkein vain matkustelemaan, kun se katsoi itse askeleensa hyvin. Puomi tultiin ensin isolla ympyrällä ja sen jälkeen voltilla. Kaikista hankalinta oli kääntäminen!

Puomin jälkeen tultiin kuuden askeleen suhteutettua. Suhteutettuun tultiin sisään ravissa ja jatkettiin sitten laukassa.


Ristikko nostettiin pystyksi parin kerran jälkeen
 Suhteutetun jälkeen tulimme sarjaa johon tultiin sisään ravissa. Olli kyttäsi ensin puomikasaa, jonka yli hypättiin sarjan b) osalla. 

Ohjat on kädessä ja sillai ;)
OMG, kun  Olli on paksu! :D


Sarjan jälkeen tultiin pariin otteeseen okseri ja sen jälkeen tultiin rataa.

Rata alkoi sarjalla...

Jatkui vihreälle ristikolle...

Ja ristikolta okserille...

Okserilta siniselle ristikolle...

Ja viimeisenä suhteutetulle!
 Radalla Olli oli vahva. Ymmärrän hyvin, että sillä on ollut aktiivivuosina vahvempi kuolain ja ainakin alaturpis! Nythän hyppäsin nivelellä ja ilman alaturpista.  Hengähdettiin hiukan ja katseltiin Meriä ja Elmoa. Kohtapa tulimme uudestaan.

Tulimme saman radan uudestaan hiukan nostettuna. Korkein taisi olla 90cm !

Aew! :3


Kaikenkaikkiaan oli huippukiva hypätä vanhalla konkarilla. Valkan jälkeen ratsastelimme Pallon Moonan kanssa!

Pallo on kyllä ihan törkeen pölyinen!
Hypättiin ensin pikkuesteitä!
 Seuraavaksi oli kuskin vaihto. Meni ihan superhyvin,kun ajattelee ettei Pallolla ole mennyt melkein puoleenvuoteen kukaan muu, kun minä. Meni hyvin myös sitä ajatellen, että Moona ei itsekkään ollut mennyt pitkään aikaan!

Hiano pouni 

Laukassa tapahtui pieni erkaantuminen ja Moona tutustui kentänpohjaan tarkemmin :). Otettiin pari isompaa hyppyä tarkistukseksi, että vika on varmasti satulassa, ja siellähän se oli. Ei yhtään kieltoa. Pari kertaa kuskin ohjaus petti ja se meni ohi, mutta kun ohjaus oli kunnossa se hyppäsi hyvin ja pärski perään :3.

Käytiin eilen myös moikkaamassa Jemmyä .


Sara

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä menoa teillä, vautsi!

  VastaaPoista
 2. Wautsi miten kivoja kuvia! Sä ratsastat kyllä hyvin. Supersöpöt Pallo ja Olli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset menee Moonalle! Kiitus ja ne on♥.

   Poista
 3. Anonyymi22.6.16

  Miks en löydä sun instagramia?😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai? Hmm en osaa kyllä sanoa, mutta kokeileppas kirjoittaa @teamkorkiaaho :).

   Poista

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).