torstai 9. kesäkuuta 2016

Lallilla esteitä 9.6

Tänään hyppelehdittiin Lallin kanssa vähän esteitä. Lallilla ei ole hypätty paljoakaan, mutta tänään kokeilimme estesatulaa. Pariin otteeseen ohjaus vähän lipsui ja Lalli meni ohi. Onhan tuo nyt vaativampaa, kuin Pallolla eihän Lalli ole, kuin 170cm+ :D. 

Kuvat (c) Pinja
Ei ollut, kuin hitusen pieni olo tuolla !
Aloitettiin verrytelemällä käynnillä ja ravilla molempiin kierroksiin. Lalli oli ihan kiva ja letkeähkö, mitä nyt tuolla tuulella pystyi olemaan! Laukkaa otettiin vähän molempiin suuntiin.

Apuva! Tässä kuvassa näytän vielä pienemmältä :D
Suuri loikka ja keskeltä estettä!
Omg ;D . Hiemon liioiteltua mennä noin makaamaan kaulalle!
 
Ei mentykkää!
 
Vika pysty oli huimat 50cm korkea!
 
Aw aika ihana hyppytyyli ;)
 Loppuraveissa Lalli oli super rento ja kiva. Pinja otti videoitakin, eli voisin väsäillä jotain videontynkää ;).

Palloa kävi eilen hieromassa Minna Väike . Pallolla oli vähän jumeja lavoissa, niskassa ja oikeastaan etuosassa. Takaosasta Pallo oli ihan vetreä, eikä siellä ollut yhtään jumeja.

 Huomattiin tänään myös, että Pallon satula on ehkä hiukan liian kapea :/. Jumit saattaapi olla osiltaan siihen liittyviä. Aargh en kestä sellasta satularumbaa, kun Pallon selkä nyt ei kaikein helpoimmasta päästä ole. Toivotaan, että se ei ala pahemmin vaivamaan, sillä Pallo on nii in leveä, mutta toisaalta taas lyhyt ja sen selkä on kaareva, eli sille on todella vaikea löytää hyvää satulaa. Yksi malli joka voisi sopia löytyi, mutta hintalappu keikkuu siellä turhan ylhäällä. No tää on tätä! Toivotaan, että satula ja poni kestää kesän, sillä talvisin Pallo vähän hoikistuu ja kapenee.


Sara

2 kommenttia:

  1. Tostahan tulee sulle vielä estehevonen;) Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, siihen on vielä aikaa ;). Kiitos!❤

      Poista

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).