tiistai 28. kesäkuuta 2016

Tilannekatsaus

Moikka! Ollaan jälleen ilmottauduttu kisoihin pitkästä aikaa. Hypätään 100cm 1-tason kisoissa. Hyppään myös Elmolla 70cm. Kisakuume alkaa olla jo aika kova.

Seuraavat kisat pitäisi olla sitten Lohjalla derbyllä. Suoraansanottuna Pallo ei ole nyt niin hyvässä kunnossa, että se pääsisi 110cm derbyllä, eli evidensia cup on siinä. 110cm on jo hiekalla melko ylärajoilla ja hyvällä kunnolla, mutta nyt se ei vain pysty. En oikein tiedä, mitä hyppäisimme nyt tässä. Derbyllä hyppäämme varmaan 100cm tai 90cm.

Mua harmittaa, kun alkukausi alkoi niin hyvin, mutta epäonnekkaiden sattumusten myötä emme ole nyt niin hyvässä vireessä. Kuukauden kiatauko tekee paljon täydessä kisakunnossa olevalle. Toisaalta ensivuonna yritämme kovemmin ja parempina evidensia cuppia!

 Helpottaa myöntää itselle, että ei ole pakko suorittaa jos ei pysty. Kaikista pahin on se, että vertaan meitä todella paljon muihin. Ajattelen, että meidän on pakko, vaikka ei oikeasti ole. En osaa miettiä, että kahdessa vuodessa seuratasolta-kansalliselle on jo sinänsä saavutus. Ollaan Pallon kanssa kasvettu yhdessä sieltä 70cm-110cm . Se riittää nyt. Nyt yritän olla vertaamatta meitä muihin ja keskittyä itseeni ja Palloon. Nyt tärkein tavoitteemme on paljon 100cm ratoja alle, niin amateur tourin finaaleissa loistamme. Sen jälkeen treenataan armotta ja kovaa uutta kisakautta kohti. Jos onni on nyt myötä saatetaan olla taas syksymmällä täydessä terässä ja hypätä jo siellä 110cm luokissa. Nyt, nyt ei vielä ole meidän aika. Nyt yritetään saada Pallolle luotto peliin ja ratakunto alle. Hyvillä ja tasaisilla radoilla Pallo saa itsetunnon takaisin ja uskoo, että se pystyy.

Kenttäpuolella meillä voi olla loppukesästä jotain muutakin annettavaa. Käymme Pallon kanssa leirillä ja ennen leiriä hyppäämässä maastareita. Mulla on sellanen tunne, että kenttä voisi olla meidän laji! Kentässä on kouluosuus ja se on mielestäni kiva, koska kouluratsastusta tarvitsee aina! Rata-esteet on tottakai kivat ja maasto osuus, kun pääsee painattaan baanalla ja hyppäämään kaikkia "erikoisesteitä" ah niin täydellisen kuuloista! Oon jo fiilistelly actionkameravideoita kenttäradoilta ja on tullu sellanen fiilis, että mäkin haluun! Onneksi ei leiriin ole enään, kun joku about 1kk! Nyt iski leirikuume!

Asiasta viidenteen onko kukaan tulossa finderbyyn viikonloppuna? Itse olen menossa katsomaan Sunnuntaina, kun valmentajani kisaa siellä kouluratsastuksen PM kisoissa :).


Kiitos superisti kaikille äänestäneille! 


Sara

4 kommenttia:

  1. Onnea kisoihin! Ja sulla on asenne kohdallaan! Ei kuulu jäädä huonompiin asioihin kiinni, vaan keskittyä niihin asioihin jotka sillä hetkellä ovat mahdollisia, ja suunnata katse tulevaisuuteen ja asettaa päämääriä! Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. P.S: Olisin muuten äänestänyt teitä jo, mutta kun en omista Facebookia tai Instagramia...

    VastaaPoista

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).