sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Heinäkuun ekat kisat!

Kisoissahan meni superhienosti, vaikka viimeistelyhyppäykset eivät sujuneet Pallon osalta loistavasti.

Elmo the kisaponi
Elmo oli verkassa, kun kotonaan ja hyppeli esteet hyvin. Radalla ei ollut ensin mikään kiire ja esteet ylittyivät rennosti. Uusinnassa vaan käännyttiin ja tultiin toisiksi. Luokan voitti poni jolla oli melkeen kuusi jalkaa ja tuli hännän alla. Eli toisinsanoen aivan supernopea. Elmon kanssa ei ratsastettu niinkään aikaa vaan hyvää fiilistä ekasta radasta meillä.

Verkkahyppy

Aw he's so cute
Hiano pouni!
Palkkareissa Elmo nökötti kiltisti siinä mihin sen ohjasi. Eli aivan toisin, kuin Pallo!

Meri meni Elmolla vielä 80cm . Meriä vähän jännitti itseään, niin Elmo kielsi kahdelle portille. Loppurata oli superhieno! Vähän lisää ratatreeniä, niin hyvä tulee!

Pallolla hypättiinkin 90cm ja 100cm. 90cm Pallo oli hiukan löysä ensin, mutta häsläsi sitten ja saimme 12vp. 100cm 4vp ja voitimme sen. Harmillisesti vähäisen osallistujamäärän vuoksi se muutettiin kilpailuharjoitukseksi, eli emme saaneet ruusuketta! Pallo hyppäsi paremmin jo. Pudotus oli mun oma moka, kun ratsastin liian pohjaan okserille.Joku tarkkasilmäinen saattoi jo huomatakkin, että Pallolla on uudet kisahuopa ja huppu! Hupussa on syvempi otsaosa ja värit machaavat. Huopa ja huppu on samaa sarjaa, niin ei ole eriparia!


No ensiviikolla Laakspohjalle nurmelle! Mä ootan sitä nii in paljon, koska oltiin tänään finnderbyssä katsomassa kisoja. Iski niin paha kisakuume, että!


Sara

2 kommenttia:

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).