maanantai 21. marraskuuta 2016

Pitkästä aikaa

Hyvää maanantaita kaikille! (Jos maanantai voi edes olla hyvä päivä?) Nyt vihdoin oli aikaa ja motivaatiota tulla höpöttelemään teille heppakuulumisia. 

Meillä oli kotona lokakuun alussa kilpailuharjoitukset ja sieltä pari kuvaa!
(c) Reeta Lappi

(c) Saga Simonen

(c) Reeta

(c) Reeta

(c) Saga

Kisarintamalla meidän (Minun ja Pallon yhteiset kisat) olivat HIHSissä. Ja jos joku aktiivinen Palloilija on seurannut instagramia hän tietääkin jo, että meillä ei mennyt ihan timanttisesti. -Oli aika tyyris minuuttihinta, kun viihdyitte hallissa kahtena päivänä yhteensä vähän yli kaksi minuuttia! Totesi äiti suorituksista. Noo nokka pystyyn ja kohti uusia haasteita. 


Pari hyvää kuvaa saatiin silti!
Sari kävi tässä vielä viime viikonloppuna hyppäämässä kisoissa 70cm ja 80cm ja vielä ennen joulua olisi tarkoitus päästä hyppäämään pari 90cm luokkaa! 

Muuten ollaan tässä treenailtu sileällä ja yritetty saada tuntumaa sitäkautta. Täytyy myöntää, että Pallo on ollut superkiva koulutunneillakin. 

Nyt tällähetkellä Pallolla on pieni talviloma ja se on nytvaan paripäivää hengaillut tarhassa, keskiviikkona olisi tarkoitus palailla reeniin :). 

Ensi postaukseen! 

Sara

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, vihdoinkin teidän kuulumisia! <3 Kiva postaus ja kivoja kuvia, tsemppiä treeniin!

    VastaaPoista

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).