lauantai 21. tammikuuta 2017

Ratsastelua 21.1.2017

Moikka! Ensinnäkin pitää sanoa, että bannereita kyllä tuli, mutta ei tarpeeksi, että kysyn vaan onko jollain vielä aikomusta tehdä vai ?

Sitten päivän aiheeseen! Ratsastelin Pallolla tänään ja Sonja oli kuvaamassa.


Aloiteltiin tietenkin alkukäynneillä. Pallo tuntui vähän väsyneeltä eilisen treeneistä. ( Maria ratsasti sillä.)
Alotettiin työskentelemään ensin käynnissä. Pallo oli edelleen vähän väsyneen oloinen, mutta aika jees. Tehtiin pysähdyksiä ja liikkeelle lähtöjä, saadakseni sen herkäksi pohkeelle.

Kun olin käynnissä tyytyväinen poniin, lähdettiin ravaamaan. Aloitettiin vasemmassa kierroksessa. Ravissa Pallo vähän heräsi ja oli ihan kiva. Ollaan nyt pyritty ratsastamaan melko "korkeassa" muodossa ettei Pallo liikkuisi niin etupainoisesti ja enemmän takaosalla ja Pallo alkaa olla jo aika hyvän kevyt edestä. Tehtiin töitä ympyrällä ja vaihtelin asetusta sisältä ulos saadakseni sen vähän taipuisammaksi ja rennommaksi edestä.


Oikealle Pallo on ollut nyt parempi ja oma istuntani on Marian mukaan suoristunut hurjasti. Tehtiin oikealle suurinpiirtein samat jutut, kun vasemmalle. Pallo oli jo paljon pirteämpi tässä suunnassa .

Alkuverryttelyn jälkeen tehtiin taas hieman hommia käynnissä ja ravissa. Ravissa mentiin vähän kehdeksikkoa ja otettiin käyntiinsiirtymisiä väleissä. Pallo oli tähän mennessä piristynyt jo paljon. Aargh toi katse tuolla niskassa !
Ravityöskentelyn jälkeen aloitettiin laukkatyöskentelyllä oikeassa kierroksessa. Pallo oli ihan jees hiemän lötkö tosin. 

Vasemmalle tehtiin siirtymisiä, laukasta raviin, ravista käyntiin, käynnistä laukkaan...Tää oli jotenkin jännästi ihan kiva kuva!
Vähän tuo muto laukassa on vielä hakusessa ja mun oma istunta lähtee heittämään volttia, kun se laukka on niin vahvaa. Oli niitä pieniä pätkiäkin missä Pallo liikkui ihan suht'koht hyvässä muodossa, mutta niissä kuvissa mun istunta on ihan kauhea :DD. 
Laukkatyöskentelyn jälkeen levähdettiin vähä ja senjälkeen tehtiin parit keskiravin tyngät. 
Toi leuka!

Meinas vähän jäädä päälle, kun piti hidastaa...Omg mä oon niin in love noihi ylläoleviin!<3

Jalka nousee!
Ollan tässä parina päivänä vähän treenattu lisäyksiä ja Pallolla on kyllä mageet keskikiliikkeet, kun se keskittyy. Vatsalihaksissa tuntuu, kun vaan ajattelen niitä :D.


Keskiravien jälkeen loppuverkkailin ponin pois. Pallo oli kivan herkähkö ja samalla aika tasainen.

Yhden kerran Pallo meinasi saada henkilkohtaisen ongelma -kohtauksen, kun naapurin hevoset tulivat tiellä kentän ohi. 


Ratsastuksen jälkeen otettiin parit kuvat vielä :).

Kiitti superpaljon seurasta ja kuvaamisesta taas Sonja!<3Sara

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja ihana Pallo! (Musta tuntuu että kommentoin samalla tavalla kaikkiin sun postauksiin...) On tolla Pallolla kyllä selkeesti tuota liikettäkin. :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi27.1.17

  Pallo on kyllä kirjaimellisesti pallo.. Oikea ihrapallo x___X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheehehh :Ddd, kiitokset sulle päivän nauruista ;).

   Poista

Kuka tahansa voi kommentoida blogiin. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti. Vastaan jokaiselle kommentoineelle ;).